Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ELDORÁDÓ HORGÁSZTÓ

2010.04.11

Eldorádó horgásztóKezelő

Dobos István

Terület

2 ha

Elérhetőségek

Fogható halfajok

Ponty, Amur, Harcsa, Csuka, Süllő, Balin, Afrikai harcsa (16.1 kg), Tokfélék, Kárász, Keszegfélék, Amerikaiharcsa, Busa, Kecsege

Szabályok

A Nyitvatartás szezonálisan változó, kérem érdeklődjön a 30/367-3435-ös telefonszámon! Horgászni 2 bottal, gyerekeknek 1 bottal szabad. Halat a haltartóból visszaengedni tilos! Bármennyi hal elvihető, a hal ára a kifüggesztett árjegyzékben megtalálható.Oktobertől-márciusig a pergetés engedélyezett. Az éjszakai horgászat nem rendszeres, minden esetben előzetes megbeszélést igényel! Helyfoglalás csoportok esetében, illetve ünnepnapokon lehetséges.Éjszakai szállás előzetes foglalás esetén megoldott.Űdűlésicsekk elfogadóhely!

Jegyárak

  • Érd.: 30/367-3435:

Megközelítés

A tó Jászberénytől 6 km-re Szolnok felé a 32-es főúton közelíthető meg. A jászteleki Zagyva-híd előtt kell jobbra fordulni. A bekötőút bármilyen időben jól járható, 600 méter hosszú.
...térkép megnyitása

Leírás

A 2 hektáros zárt terület, védett parkolóval a család minden tagjának kellemes kikapcsolódást nyújt. A horgászoknak vízparti fedett ülőkék, az intenzíven telepített víz biztosítja a pihenést és kikapcsolódást. Az Eldorádó horgásztó a rekordlistás afrikai harcsák tava. 2003 abszolút országos rekord: 16,1 kg. Az afrikai harcsát a fogás pillanatában vissza lehet engedni, nem kötelező elvinni. Rekordlistás ponytok és amúrok teszik még élvezetesebbé a horgászatot.

Egyéb információk

A gyermekeknek játszótér, kis állatkert, labdajátékok, asztalitenisz teszi felejthetetlenné az itt eltöltött időt. A felnőttek részére büfé, valamint egy 120 férőhelyes vízparti fedett terasz, hétvégén élőzenével biztosítja a kellemes szórakozást. A haltisztítás megoldott, lehetőség van bográcsozásra, nyársolásra. A bogrács, a nyársbot valamint a tüzelő biztosított. Hideg-melegvizes tisztálkodási lehetőség! Családok éjszakai horgászata esetén, a horgászjegy mellé faházat,lakókocsit is tudunk biztosítani külön térítés ellenében, korlátozott számban.Üdülési csekk elfogadó hely.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.