Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HÁZIRÉTI TÓ

2010.04.11

Kezelő

Háziréti Horgászegyesületek Egyesülése

Terület

26 ha

Elérhetőségek

Fogható halfajok

Ponty (23 kg), Amur (24.5 kg), Süllő (9.75 kg), Csuka (8.5 kg), Harcsa (37 kg), Balin (6.5 kg), Kárász (2.2 kg), Keszeg (1.55 kg), Busa (27 kg)

Szabályok

Horgászni világosodástól sötétedésig lehet. Éjszakai horgászatra, a napijegyes horgászok számára is, péntek és szombat éjjel, illetve ünnepnapokat megelőző éjszaka van lehetőség. Jegyváltás a halőrháznál.
Éjszakai horgászat 19 órától, reggel 6 óráig tart.
Felnőtt napijegyre 2 db. nemes, és 3 kg egyéb hal zsákmányolható.
A 7 kg feletti pontyok nálunk vedettek, fogás esetén az esetleges fényképezés után, kíméletesen vissza kell engedni a tározóba.
Vendéghorgászaink is, a völgyzáró gát kivételével bárhol horgászhatnak, a stégeket is használhatják, nem teszünk különbséget a tagok és vendégek között.

Telepítések

Rendszerese, lásd leírás.

Csónak hazsnálati lehetőség

van, bérelhető

Jegyváltás

Halőrháznál

Jegyárak

  • Nappali felnőt: 3000 Ft - 06-19 óráig, fogható 2db nemes, 3kg egyéb
  • Éjszakai felnőtt: 3600 Ft - 19-06 óráig, fogható 2db nemes, 3kg egyéb
  • Éves jegy: 66000 Ft + ÁFA

Megközelítés

A Háziréti horgásztó, ez a hegyekkel körülvett, festői környezetben elterülő horgászvíz, a fővárostól 10 km-re, a 10-es úton a Solymári leágazás után, Pilisvörösvár előtt helyezkedik el. A tóhoz a 10-es útról a lekanyarodást a "Háziréti horgásztó" tábla jelzi.
...térkép megnyitása

Leírás

A Háziréti horgásztó, ez a 26 hektáros vízfelülettel rendelkező, a horgászok által igen kedvelt horgászvíz ma már 21 éve nyújt tartalmas szórakozást az idelátogatók számára.
A megnyitás előtt egy évvel már betelepítették, így igen szép számmal található a tározóban a kapitális méretű halakból is. Éves szinten 650 q pontyot és amurt, 120 q balatoni keszeget, 35 q vegyes fehér halat, 20.000 db süllő és csukaivadékot helyezünk ki a tóba. Évente több alkalommal telepítünk 5-20 kg súlyú nagytestű halakat is. Hogy 900 kg hal mindig legyen a tározóban, a visszafogás folyamatos, így eredményes horgászatot tesz lehetővé.
Az elmúlt években az ország vizei közül két alkalommal is a Háziréti adta a legtöbb rekordlistás süllőt, de szép a balin állományunk is.

Egyéb információk

Horgászaink kényelmét szolgálja a halőrház mellett található "Tó büfé", melyben horgászcikkeken és csalikon kívül, étel és ital is kapható.
Ingyenes parkolási lehetőség.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.